Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Ondernemers inventief tijdens coronacrisis

AALSMEER/KUDELSTAART – Het coronavirus legt een steeds groter beslag op ons dagelijks leven. De gesloten scholen, de oproep thuis te werken, gesloten horeca, minimaal anderhalve meter afstand tot elkaar te houden en sociale onthouding, zijn een aantal inmiddels bekende maatregelen.  1½

Nederland heeft nog geen totale lock-down, maar steeds meer winkels nemen maatregelen of sluiten zelfs de deuren. Zo zijn de winkels van Van Uffelen gesloten en heeft de Action beschermende maatregelen genomen (zie foto).

Anderen zijn inventief en ontvangen alleen klanten op afspraak of gaan producten bezorgen.

Foto: LNF | Doetie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!