Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

In de prijzen bij centrumwinkeliers

AALSMEER – Vorige week donderdag stroomde de bovenzaal van De Oude Veiling vol met verwachtingsvolle winnaars van de december winactie van de winkeliers in Aalsmeer Centrum. Uit de duizenden ingeleverde spaarkaarten waren door de organisatie eerder al 74 kaarten getrokken. Deze winnaars waren uitgenodigd om de ‘live’ trekking bij te wonen.

Na een kort welkom door Dirk Box, voorzitter van ondernemersfonds Meer Aalsmeer, werd snel gestart met de prijsuitreiking want er waren maar liefst 74 prijzen te verdelen. Bestuurslid Nelleke van Driel, bekend van Van der Schilden Lingerie, maakte de prijswinnaars bekend. De bijbehorende prijzen werden direct aan de winnaars overhandigd.

De Aalsmeerse Janny Tates werd de gelukkige winnares van de hoofdprijs: 500 euro shoptegoed. Uiteraard was zij daar  ontzettend blij mee. Ze gaf aan zich te verheugen om dit lekker uit te gaan geven bij haar favoriete winkels in het centrum.

Kijk voor meer info en foto’s op de website van meeraalsmeer.

Tekst en foto: MeerAalsmeer /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!