Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Heropening raadhuis Aalsmeer

AALSMEER – Zaterdag 25 januari zal burgemeester Gido Oude Kotte het raadhuis van Aalsmeer officieel heropenen. Na een verbouwing van ruim een jaar voldoet het raadhuis van Aalsmeer weer helemaal aan de eisen van deze tijd. Hierbij is ook verduurzaming van het gebouw meegenomen.

Iedereen is van harte welkom vanaf 10.00 uur is de officiële opening bij te wonen en het gerenoveerde raadhuis te bekijken. De heropening vindt plaats van 10.00 – 14.00 uur met een afwisselend programma met allerlei activiteiten voor jong en oud.

Foto: Archief | Laurens Niezen Fotografie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!