Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Afscheid Laurens bij ‘Young Ones’

AALSMEER – Na zo’n zes jaar vrijwilliger te zijn geweest bij Radio Aalsmeer heeft Laurens Niezen aangegeven voorlopig te stoppen met programma’s maken bij de lokale radio-omroep. De 18-jarige Aalsmeerder heeft een passie voor media en was al jong bezig met cassettebandjes inspreken en muziek draaien.

Bij Radio Aalsmeer heeft hij een tijdje meegekeken, werd technicus bij een aantal programma’s en heeft nu met Jonas en Ilse zijn eigen jeugdprogramma ‘Young Ones’. Ook is hij betrokken bij DIT, Dj’s in Training, op de zaterdagavond. Maar door drukke werkzaamheden en een interne opleiding bij AT5, moet hij tot zijn verdriet een tijdje stoppen bij Radio Aalsmeer. De Young Ones-uitzending van woensdag 18 december is voorlopig zijn laatste radio-optreden. In die uitzending wordt teruggeblikt op de hoogtepunten van 2019, vooruitgeblikt op 2020 en wordt de activiteitenkalender voor de Kerstvakantie doorgenomen.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: Arjen Vos / Radio Aalsmeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!