Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
info@laurensniezen.nl

Boeren willen 29 oktober Schiphol bezetten

SCHIPHOL – Boeren willen dinsdag 29 oktober vliegveld Schiphol bezetten. Een bericht over deze nieuwe protestactie gaat volgens RTV Drenthe rond in verschillende WhatsApp-groepen met boeren.

De boeren willen het vliegverkeer stilleggen, omdat het stikstofprobleem daarmee in een keer zou zijn opgelost. Het bericht wordt veelvuldig onder boeren gedeeld. Ze roepen elkaar op het bericht door te sturen naar alle boeren

13-10-2019 –> Boeren zijn bij Schiphol aan het verkeerde adres als zij ervoor kiezen acties te gaan voeren bij de luchthaven. Dat meldt de luchthaven in een verklaring. Volgens Schiphol heeft de luchtvaart met minder dan 2 procent een kleine bijdrage aan de stikstofdepositie in Nederland.

Foto: Pixabay (stockfoto)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!