Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Radiomakers klaar voor nieuw seizoen

AALSMEER – Het is inmiddels traditie geworden: aan het begin van een nieuw radioseizoen klauteren de lokale radioprogrammamakers aan boord van een vaartuig en strijken neer op één van de eilanden op De Poel. Afgelopen dinsdagavond werd die traditie voortgezet. Een barbecue, een keur aan meegebrachte lekkernijen en drankjes en een muziekje op de achtergrond zorgden ervoor dat de stemming er al snel in zat. Een voorbijtrekkend onweersfrontje gooide…. Lees snel meer.

Bron en foto: AalsmeerVandaag / Mariëlle Wegman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!