Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Botendieven actief op de Uiterweg

AALSMEER – Bij Jachthaven Otto aan de Uiterweg is woensdagochtend rond 05.00 uur een zwarte rubberboot gestolen. Het betreft een Nimarine Black Rhino 290 met een witte Yamaha 6pk motor. Het slot is met een grote tang doorgeknipt die is achtergebleven op de steiger.

De 16-jarige eigenaresse uit Kudelstaart en haar ouders hebben gebruik gemaakt van social media waardoor er door velen wordt uitgekeken naar het bootje. De plaatselijke jachthavens zijn inmiddels ook op de hoogte gebracht door de politie en een onderzoek loopt. Iets gezien of tips? Neem dan contact op met Jachthaven Otto: 0297 324 089.

Foto: Ilse Zethof

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!