Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Schiphol: Ook vandaag nog vertragingen voor reizigers door storing

SCHIPHOL – De storing in de brandstofvoorziening op Schiphol van gisteren heeft ook vandaag nog gevolgen. Reizigers moeten rekening houden met nieuwe vertragingen, omdat het aantal van 300 geschrapte vertrekkende en aankomende vluchten niet zo maar is ingelopen, meldt de luchthaven Schiphol.

Volgens een woordvoerster zullen vluchten daarom ook op vandaag deels vertraagd zijn. Ze roept reizigers op de aankomst- en vertrektijden goed in de gaten te houden en rekening te houden met gewijzigde reistijden.

1.300 veldbedden
De reizigers van de geannuleerde vluchten zijn door vliegmaatschappijen omgeboekt. Circa 1.300 reizigers die niet konden vertrekken, hebben de nacht op veldbedden in de vertrekhal achter de beveiliging doorgebracht. Andere gedupeerde reizigers zijn door vliegmaatschappijen in hotels ondergebracht.

Foto: (archief) Schiphol.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!