Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Wegwerkzaamheden Burgemeester Kasteleinweg

AALSMEER – De provincie Noord-Holland voert tussen 17 en 24 juli 2019 een aantal verkeersmaatregelen uit bij de kruising van de Burgemeester Kasteleinweg met de Zwarteweg en bij de oversteek van de Zwarteweg – Waterhoenstraat in Aalsmeer. Deze maatregelen dragen bij aan een veilige oversteek van de Burgemeester Kasteleinweg en Zwarteweg voor kinderen die na de zomervakantie naar de nieuwe school IKC Triade gaan.

Doorgaand verkeer op de Burgemeester Kasteleinweg blijft tijdens de werkzaamheden mogelijk over één rijbaan. Afslaand verkeer naar de Zwarteweg wordt omgeleid. In het weekend wordt er niet gewerkt en geldt er géén omleiding.

Wethouder, verkeer Robert van Rijn: ‘Veiligheid voor de schoolgaande kinderen is van groot belang. Daarom is in goed overleg met directie van Triade en een vertegenwoordiging van ouders gesproken over de schoolroutes naar de nieuwe school. Er is een mooie oplossing gevonden die de veiligheid van de overstekende kinderen zoveel mogelijk ondersteunt.’

Bron en foto: Gemeente Aalsmeer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!