Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Snelle en Lange zorgen voor vermaak op ‘Heatwave’

AALSMEER – Een betere naam voor het festival had er niet bedacht kunnen worden. Vlak voordat de hittegolf over het land neerdaalde vond in N201 het jongerenevenement van ‘Heatwave’ plaats. Voor de tweede keer en bedoeld om jongeren in contact te brengen met cultuur, werd het georganiseerd door Cultuurpunt Aalsmeer, DOCK en De Binding. De pakweg 150 aanwezige jongeren weten sinds vrijdag dat rapmuziek ook onder de noemer cultuur valt.

De steeds bekender wordende rapper Snelle (foto) zorgde met zijn optreden voor de nodige sfeer in het jongerencentrum. Licht gehavend met een blauw oog (iets met uit de hand gelopen special effects tijdens een eerdere show), trad hij een half uurtje op.

Naast Snelle, was er onder meer ook nog rapper Lange die, anders dan zijn naam deed vermoeden, al in een kwartiertje was uitgerapt. Daarmee was Lange toch sneller.

Foto: LNF | Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!