Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Vluchteling op zelfgemaakt vlot gered

IJMUIDEN – Een man op een zelfgemaakt vlot is vanochtend uit de Noordzee gered door de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Het gaat om een 26-jarige man uit Eritrea die vanuit IJmuiden naar Engeland wilde varen.

Het vlot was opgemerkt vanaf een visserschip. Volgens Edward Zwitser, woordvoerder van de KNRM, werd de man vanochtend uit het water gehaald door een reddingsboot bij IJmuiden. Zijn vlot werd op het achterdek getrokken en meegenomen naar wal. De vermoedelijke vluchteling is vervolgens overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee.

Foto: KNRM

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!