Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Kinderburgemeester en karttalent bij ‘Let’s Go’

AALSMEER – Vanavond om 18.00 uur zijn Jonas en Laurens er weer met veel aandacht voor de Kinderburgemeesterverkiezingen. Aalsmeer krijgt vanaf eind juni een nieuwe Kinderburgemeester en woensdag mochten de kandidaten zichzelf presenteren aan de jury. ‘Let’s Go’ was erbij om opnames te maken. Benieuwd wie de opvolger van Hannah Fokkema wordt? Dan moet je vrijdag zeker luisteren.

De jonge DJ’s gaan ook in gesprek met de 8-jarige Max Sadurski uit Kudelstaart die zich heeft gekwalificeerd voor het EK karten. Hij komt onder andere vertellen waarom karten zo leuk is en hoe de wedstrijden in zijn werk gaan.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Let’s Go‘ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!