Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Kinderkunstroute door centrum

AALSMEER – Zaterdag 18 mei was de presentatie van de Kinderkunstroute door de ogen van leerlingen van basisschool Samen Een. Het was een stralende zonnige dag, prima weer om het dorp eens op een andere manier te ontdekken.

Kinderen uit de groepen zes en zeven (48 in totaal) hebben samen met De Kunstploeg plekken die zij bijzonder en speciaal vinden in de wijk in kaart gebracht. Daar hebben ze gedichten en tekeningen over gemaakt. Hier is een leuk bundeltje van gemaakt met de titel ‘De poëzie van het dorp’ en het maken en samenstellen hiervan vormde de basis voor de Kinderkunstroute. Verslaggever Anna-Maria Mantel was aanwezig en maakte een aantal foto’s bij de Nicobrug (de ophaalbrug naar de Historische Tuin).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!