Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Verdachten beschieting woningen Uithoorn langer vast

UITHOORN – Drie van de vier personen die zijn aangehouden voor betrokkenheid bij het beschieten van woningen in Uithoorn zitten langer vast. Dat heeft de raadkamer van de Amsterdamse rechtbank bepaald. Eerder werd een 20-jarige Amsterdammer onder voorwaarden heengezonden. Hij is nog wel verdachte. De beschietingen vonden plaats op 25 en 26 maart van dit jaar op een woning aan de Rode Klaver in Uithoorn en op 4 april op een appartement in de Romeflat in Uithoorn. Politie en OM gaan ervan uit dat het vermoedelijk doelwit niet in de beschoten woning aan de Rode Klaver woonde en dat op een verkeerde woning is geschoten. Of de schietincidenten in maart en april met elkaar in verband staan wordt nog verder onderzocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!