Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Paashaas bezoekt Zijdstraat Aalsmeer

AALSMEER – Op paaszaterdag doet iedereen natuurlijk zijn boodschappen voor het paasweekend in het centrum van Aalsmeer. De winkeliersvereniging ‘Meer Aalsmeer’ had een leuke verrassing in petto voor het winkelend publiek: twee leuke paashazen kwamen op bezoek in het winkelcentrum om paaseitjes uit te delen. Uiteraard wilden ze ook graag met iedereen op de foto! Met dit warme weer hadden wij een beetje medelijden met diegene die in het paashaaspak verstopt zat!

Foto’s: LNF | Laurens Niezen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!