Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Inbrakenteam van oud-politieagenten officieel van start

Amstelveen – Vier oud-politieagenten zijn gestart bij het speciale inbrakenteam van de Gemeente Amstelveen.

Hierbij ondersteunen zij samen met de buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA) de politie bij de bestrijding van inbraken. “Het is onacceptabel dat er in Amstelveen zoveel woning- en auto-inbraken zijn,” “Om ervoor te zorgen dat er voldoende mensen met een politieachtergrond op straat zijn investeren we daar als gemeente in. Het is een team met verschillende expertise, kennis en ervaring. Ik hoop dat deze aanpak zorgt voor een daadwerkelijke daling van het aantal inbraken.” aldus wethouder Herbert Raat. 

Foto: Politie.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!