Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Paasfeest op kinderboerderij Boerenvreugd

AALSMEER – Kinderboerderij Boerenvreugd is op 1e paasdag gesloten maar 2e paasdag zijn bezoekers van harte welkom voor een bezoek aan de boerderij. Het paasfeest wordt gevierd op 22 april van 10 uur tot 13 uur, daarna blijft de boerderij open tot half 5.

Eierbingo

De traditionele eierbingo staat op het programma. De allerkleinsten kunnen plaatjes bingo spelen en voor de wat oudere kinderen is er een bingo met nummertjes. Bij een volle kaart is er voor ieder kind een lekkere verrassing. In de grote verwarmde tent kunnen de kinderen een paashaasmasker maken en er zijn spelletjes. De paashaas loopt rond op het boerderij terrein en gaat graag op de foto met de bezoekertjes.

Jonge dieren

De jonge geitjes en lammetjes lopen lekker rond op het terrein. Afgelopen week zijn er nog eens 5 dieren geboren. In totaal lopen er nu 16 jonge geitjes en lammetjes rond. Een kijkje bij de dieren is zeker de moeite waard!

Vrijwilligers

Boerenvreugd is hard op zoek naar vrijwilligers. Met name voor bestuur, technische commissie, activiteitenteam en tentploeg worden helpende handen gezocht. Het bestuur van de kinderboerderij bestaat momenteel uit 3 personen. Dit is te weinig om alle taken goed te vervullen. Daarom is uitbreiding zeer noodzakelijk. Ook mensen die het leuk vinden om te helpen bij onderhoudswerkzaamheden zijn zeer welkom. Het boerderij terrein is groot en er staan meerdere gebouwen en speeltoestellen. Er zijn daardoor altijd kluswerkzaamheden te doen! Het activiteitenteam en de tentploeg willen ook graag uitbreiden. Alleen dan kunnen zij activiteiten blijven aanbieden zoals bezoekers dat gewend zijn!

Op de website www.Boerenvreugd.nl kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden over vrijwilligerswerk bij de boerderij. Via het mailadres vrijwilligers@boerenvreugd.nl kunnen mensen contact opnemen als zij vragen hebben of zich willen aanmelden als vrijwilliger.

Tijdens de activiteit op 2e paasdag zal er een vrijwilligerskraam staan. Bezoekers kunnen onder het genot van een kopje koffie of thee vrijblijvend informatie krijgen over vrijwilligerswerk op Boerenvreugd. Voor iedereen is er op de kinderboerderij passend vrijwilligerswerk te vinden. Vrijwilligers hoeven ook niet iedere week op de boerderij aanwezig te zijn. Sommige vrijwilligers komen 4 uurtjes per 6 weken! Andere werken liever thuis in de avonduren. Boerenvreugd hoopt dat mensen wat tijd in Boerenvreugd willen steken en zich aanmelden als vrijwilliger!

Foto: Boerenvreugd

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!