Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Verjaardagspartijtje bij ‘Let’s Go’

AALSMEER – Vanavond wordt het tussen 18.00 en 19.00 uur een gezellige boel bij het kinderprogramma ‘Let’s Go’. Dan komt de 10-jarige Kaya zijn verjaardagsfeestje vieren in de radiostudio, compleet met slingers en ballonnen.

Hij mocht een keer eerder mee naar de radiostudio, is gek van muziek en droomt al over radio maken. Reden voor Jonas en Laurens om hem uit te nodigen en zelfs zijn unieke partijtje te organiseren. Het wordt lekker druk in de studio, want hij neemt negen vriendjes mee die met elkaar een favoriete top 3 hebben samengesteld. De kinderen mogen de activiteitenagenda presenteren, interviewen en vooral gaan genieten. Het wordt vast en zeker een feestje in de studio voor Kaya! Luister je weer mee?

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Let’s Go‘ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: —

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!