Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Meer dan honderd gewapende Italiaanse hooligans opgepakt

AMSTERDAM – In de aanloop naar de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Juventus heeft de Amsterdamse politie zijn handen vol aan Italiaanse en Nederlandse fans. Tot twee keer toe is in de stad een groep gewapende Italianen opgepakt. Later zijn bij de Johan Cruijff Arena zo’n dertig Ajax-fans gearresteerd die woedend reageerden toen de politie met een waterkanon de feestelijke fakkelmanifestatie voor de wedstrijd uit spoot. De politie had fans gewaarschuwd geen fakkels aan te steken.

Foto: Stockfoto

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!