Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Wellantcollege de Groenstrook een gezonde school

AALSMEER – Op woensdag 27 maart heeft Wellantcollege de Groenstrook het Gezonde School-vignet gekregen voor roken, alcohol- en drugspreventie. Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen.

Een Gezonde School besteedt zijn tijd en aandacht voor gezondheid zo effectief en efficiënt mogelijk. De Gezonde School-aanpak helpt hierbij planmatig en structureel te werken aan gezondheid en een gezonde leefstijl van leerlingen. Als een school binnen een gekozen thema alle vier de pijlers van Gezonde School op orde heeft, ontvangen zij een Gezonde School-vignet.

Dat is precies wat er afgelopen woensdag gebeurde op ‘de Groenstrook’. De Aalsmeerse vestiging van Wellantcollege heeft het Gezonde School-vignet gekregen voor roken, alcohol- en drugspreventie. Oud-docent Stefan Bos, die veel in het voortraject heeft betekent, mocht het bordje voor de gezonde school ophangen bij de ingang van de school.

Natuurlijk gaat de Groenstrook aan het werk om ook de andere thema’s binnen te halen, maar voor nu wil de school speciaal Stefan Bos bedanken voor zijn inzet bij het behalen van het huidige vignet.

Bron: Radio Aalsmeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!