Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Burgemeester Wienen sluit beschoten coffeeshop

HAARLEM – De coffeeshop aan de Haarlemse Zomervaart die vannacht werd beschoten, is op last van burgemeester Wienen per direct gesloten. “Door het schietincident van afgelopen nacht is de openbare orde ernstig verstoord.”

Dat meldt burgemeester Jos Wienen in een persbericht van de gemeente Haarlem. “Ik ben erg geschrokken dat er wederom een coffeeshop is beschoten. Het is nog niet duidelijk wat de motieven zijn, maar dit is een ernstige inbreuk op de openbare orde en brengt bewoners en voorbijgangers in gevaar.” 

Vanochtend werden er in het rolluik voor coffeeshop Sandman enkele kogelgaten ontdekt. De zaak was enkele uren eerder onder vuur genomen, zo bleek ook uit de kogelhulzen die werden gevonden. Ook de woning boven de coffeeshop, waar de eigenaar woont, was door meerdere kogels geraakt: in het raam werden vijf kogelgaten aangetroffen.

Foto: Archief LNF

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!