Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Roodkapje op Boerenvreugd

AALSMEER – Zondag 7 april is er op kinderboerderij Boerenvreugd weer een leuke poppenkastvoorstelling verzorgd door Poppen-Theater-Zelen. Deze keer gaat het poppenkastverhaal over Roodkapje. De meeste kinderen kennen dit sprookje wel. Het gaat over een lief klein meisje. Iedereen hield van haar, maar het meest hield grootmoeder van haar. Omdat grootmoeder haar zo lief vond gaf ze haar een fluweel rood kapje. Het meisje droeg het rode kapje vanaf dat moment altijd en ze kreeg de naam Roodkapje. Het sprookje van de gebroeders Grimm is best een beetje spannend, met een jager en een wolf. Maar gelukkig loopt het zoals het hoort bij echte sprookjes uiteindelijk allemaal goed af! Wie komt er langs en gaat met roodkapje mee door het grote bos naar grootmoeder? Lekkere koekjes brengen?

De 1e voorstelling is om 11.00 uur en de 2e om 15.00 uur.

Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van de poppenkastvoorstelling maar varken Beer staat bij de entree klaar om donaties in ontvangst te nemen. Het bezoekadres van de kinderboerderij is Beethovenlaan 118 in de Hornmeer.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!