Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Groep ‘We are here’ kraakt kantoorpand Uilenstede

AMSTELVEEN – Een aantal leden van de groep ‘We are here’ heeft vandaag opnieuw een pand in Amstelveen gekraakt. De groep heeft een kantoorpand betrokken dat is gelegen in de studentenwijk Uilenstede. Het gaat om krakers die vanmorgen uit een pand uit het Bijlmerplein in Amsterdam-Zuidoost zijn gezet.

Video: RTVA

Foto’s: VTF | Vivian Tusveld

[jetpack_subscription_form show_only_email_and_button=”true” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” submit_button_text=”Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!” submit_button_classes=”undefined” show_subscribers_total=”false” ]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!