Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Dylan nog een keer in actie bij ‘Let’s Go’

AALSMEER – Vrijdag zijn Jonas en Laurens er weer met het gezellige kinderprogramma Let’s Go. De 8-jarige Dylan uit Kudelstaart komt naar de studio om te vertellen over al zijn acties die hij voor Stichting Living Memories heeft gedaan. En dat was zeer indrukwekkend. De jonge DJ’s willen daar alles over horen. Dylan neemt zijn jongere broertje Finn mee en de boys hebben samen een favoriete top drie uitgekozen.

Ook vertelt Eric Spaargaren over het groep 8 feest dat volgende week weer wordt georganiseerd en nemen Jonas en Laurens de agenda door van alles wat er binnenkort wordt georganiseerd in Aalsmeer. En dat is heel veel. Uiteraard is er ook weer gezellige muziek. Luisteren jullie weer mee aanstaande vrijdag?

Foto:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!