Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Woning in Uithoorn beschoten

UITHOORN – Een woning aan de Rode Klaver in Uithoorn is beschoten. De politie heeft vanmiddag en vanavond onderzoek gedaan bij het huis, waar drie kogelgaten te zien zijn in de voordeur. Onduidelijk is wanneer en door wie er is geschoten.

Buurtbewoners vertellen aan NH Nieuws dat ze gisteravond knallen hebben gehoord. Een woordvoerder van de Amsterdamse politie kan nog niet bevestigen dat de schoten inderdaad gisteravond zijn afgevuurd op de woning. “Dat is onderdeel van het onderzoek.”

Wel vertelde de woordvoerder dat de bewoner zelf vandaag de politie heeft gebeld toen hij de kogelgaten ontdekte in zijn voordeur. “Maar hij heeft zelf geen knallen gehoord”, aldus de politiewoordvoerder.

Een buurman vertelt tegenover NH Nieuws dat andere buren de schoten wél hebben gehoord, gisteravond al. “Ik was zelf niet thuis, maar andere buren hebben verteld dat ze de schoten hebben gehoord.”

Kleine kinderen
De buurman heeft inmiddels al met de bewoner van het beschoten huis gesproken. “Hij is natuurlijk geshockeerd, hij heeft ook twee kleine kinderen. En er wonen meer kinderen hier in de buurt. Ik heb al van de rest van de buurt gehoord dat ze camera’s willen aanschaffen. Het is de laatste tijd ook iets onrustiger in deze buurt dan voorheen, maar ik weet niet of dat met deze schietpartij te maken heeft.”

Er zou zeker drie keer geschoten zijn op de voordeur. De kogels zijn door de voordeur en door de tussendeur naar de rest van de woning gevlogen, vertellen buurtbewoners. Er is voor zover bekend niemand gewond geraakt.

Foto’s: LNF | Laurens Niezen

Bron: NH Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!