Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Opschoondag Alkmaar

Alkmaar – Gisteren werd overal in Nederland actief zwerfafval opgeruimd. Iedereen kon z’n eigen actie aanmelden en dat leidt tot veel kleine lokale initiatieven.

In Alkmaar hebben ze al die initiatieven onder één koepel geschoven: City Clean Up Alkmaar. NH Events was bij één van die acties, waar meer gebeurt dan afval opruimen: ze gaan het ook verwerken tot nieuwe producten.

Landelijke Opschoondag (City Clean Up Alkmaar)

Vandaag wordt overal in Nederland actief zwerfafval opgeruimd. Iedereen kon z’n eigen actie aanmelden en dat leidt tot veel kleine lokale initiatieven. In Alkmaar hebben ze al die initiatieven onder één koepel geschoven: City Clean Up Alkmaar.Wij zijn bij één van die acties, waar meer gebeurt dan afval opruimen: ze gaan het ook verwerken tot nieuwe producten.- Stadswerk072- Love Not Waste- El Kombi SUP- Buurthuis 't Ambacht- PreciousPlastics_UW- Alkmaar Sport- Plastic Recycle Werkplaats Kooimeer- Supporter van Schoon- Woonwaard- Kaasfabriek – FabLab regio Alkmaar- VSBfonds- Fonds 21- Victoriefonds- Hart op Groen

Geplaatst door NH Events op Zaterdag 23 maart 2019

Foto(s): LNF | Laurens Niezen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!