Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Eerste paal voor vernieuwd Dorpshuis

KUDELSTAART – Dinsdagochtend 19 maart is met een officieel en feestelijk moment de eerste paal van de nieuwe voorkant van het Dorpshuis ’t Podium in Kudelstaart de grond ingeslagen. Wethouder Robbert-Jan van Duijn had de eer om dit samen met Alexander Smal en Joost Wagemakers van Stichting Leefomgeving Schiphol (SLS) te doen.

Veel geïnteresseerde Kudelstaarters waren hier getuige van. Namens het bestuur van het Dorpshuis sprak Jan Hoogenbosch als eerste de toehoorders toe. Hij bedankte de betrokkenen. “We zijn vanuit Kudelstaart al jaren bezig met dit plan en zijn daarom dan ook zeer blij dat de SLS ons hierin steunt met een mooie subsidie.”

Foto: Ilse Zethof

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!