Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

NL doet Boerenvreugd geslaagd

AALSMEER – De deelnemers aan NLDoet bij kinderboerderij Boerenvreugd hebben dit jaar weer veel werk verzet. Net als vorige jaren werkten de leden van Lions Club Aalsmeer en medewerkers van Gamma Aalsmeer zij aan zij met de “eigen” vrijwilligers van de kinderboerderij. Dit jaar kregen zij gezelschap van leden van de Ronde Tafel Westeinder. De vrijwilligersactie van het Oranjefonds is voor Boerenvreugd elk jaar een hoogtepunt van “gezelligheid en vlijt”.

Zo werden hekken vervangen, looppaden vernieuwd, dakgoten en daken schoongemaakt. Tevens werd de zandbak voorzien van nieuw zand. De groep vrijwilligers werd getrakteerd op een uitgebreide lunch, gesponsord door Jumbo. Het werken op Boerenvreugd verbroedert, onder het werk werden bestaande relaties verstevigd en nieuwe vriendschappen aangegaan. Het bestuur en vrijwilligers van Stichting Kinderboerderij Aalsmeer zijn dankbaar voor en trots op het vele werk dat is gedaan, ondanks het mindere weer.

Foto: Boerenvreugd

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!