Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

‘Poelopruiming’ week verschoven

AALSMEER E.O – De Stichting Pramenrace In Ere organiseert jaarlijks de zogenaamde ‘Poelopruiming’, een schoonmaakactie op de Westeinderplassen. Voor dit jaar stond de opruiming gepland op zaterdag 16 maart, maar op Facebook berichtte de organisatie dat de actie vanwege het weer wordt uitgesteld.

“Het weerbericht voor a.s. zaterdag heeft ons doen besluiten om de schoonmaakactie een week te verplaatsen. De windkracht die voorspeld wordt, vinden wij te hoog.  De veiligheid van de vrijwilligers staat bij ons voor op.  Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag op zaterdag 23 maart bij de Nieuwe Meer.”

Foto: SPIE (Facebook)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!