Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

‘Let’s Go’ over kinderen in Malawi

AALSMEER – Jonas en Laurens zijn vrijdag om 18.00 uur weer terug met het kinderprogramma ‘Let’s Go’. Jonas is namens Edukans en zijn school Westplas Mavo naar het Afrikaanse land Malawi geweest en is zondag met heel veel indrukwekkende verhalen rijker thuis gekomen. Hij vertelt over hoe kinderen daar wonen en naar school gaan.

Ook blikt ‘Let’s Go’ terug op het Nederlandse carnaval met de Pretpeurders en is er onder andere aandacht voor de Kids Choice Awards van Nickelodeon. Uiteraard is er ook weer gezellige muziek en komen de nieuwste hits uit de Kids Top 20 voorbij. Heb je ideeën hoe het programma nog leuker kan worden? Wil je zelf komen vertellen over iets wat je hebt meegemaakt of nog gaat doen? Laat het Jonas en Laurens weten! Mailen kan naar letsgo@radioaalsmeer.nl.

Foto: Jonas Ponsen in Malawi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!