Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Zeer hoge temperaturen

AALSMEER E.O – Vanmiddag schijnt de zon flink, maar vooral in het noorden zijn ook wolkensluiers aanwezig. Het blijft wel droog. De temperatuur is bijzonder hoog voor eind februari, het wordt maximaal 13 tot 17 graden. De wind is zwak of matig, hooguit 3 Bft, uit zuidelijke richtingen of veranderlijk. Dinsdag en woensdag verlopen ook nog zonnig en bijzonder zacht. In het zuiden kan het lokaal 18 of 19 graden worden! Vanaf donderdag wordt het veel minder zacht, er komt meer bewolking en soms valt er wat regen.

Foto: Stockfoto (Ochtendzon)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!