Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Zwaar ongeval op Aalsmeerderweg

AALSMEER – Dinsdagmiddag omstreeks twaalf uur is op de Aalsmeerderweg in Aalsmeer een persoon aangereden. Dat het met een hoge snelheid is gegaan is te zien aan de schade; de voorruit is gebarsten door de klap.

Vermoedelijk is het slachtoffer een persoon die uit de lijnbus stapte en de weg overstak. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De weg was tijdelijk dicht voor sporenonderzoek.

Foto’s: LNF | Laurens Niezen

One Response

  1. Anoniem schreef:

    Er is iets fout gegaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!