Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Aanrijding met politievoertuig in Aalsmeer

AALSMEER – Een politiebus die onderweg was naar het dodelijke ongeluk op de A9, is in Aalsmeer zelf op een auto gebotst. In de bus zaten agenten die onderzoek zouden doen naar de toedracht van het drama bij knooppunt Badhoevedorp.

De politiebus botste op de N201, op de grens van Aalsmeer en Amstelveen, op een auto. Door die klap sloeg de auto om en kwam op z’n zijkant tot stilstand. De politiebus bleef wel overeind staan, maar is zwaar gehavend.  


De inzittende van de personenauto moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijd. Hij is gewond en naar het ziekenhuis gebracht, maar is nog wel aanspreekbaar. De betrokken agenten zijn voor zover bekend ongedeerd, zegt  de politie tegenover AT5

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!