Chrysantenstraat 11 Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Algemeen: Info@laurensniezen.nl | Redactie: Redactie@laurensniezen.nl | Verkoop: Verkoop@laurensniezen.nl

Burgernet succesvol bij zoektocht naar vermiste jongen

Nieuws | Foto's | Video's | En meer

AALSMEER –  Op vrijdag 2 november kreeg de politie Aalsmeer de melding dat de 14-jarige autistische Thomas vermist werd in de omgeving van de Apollostraat in Aalsmeer. Hierop is een burgernetmelding verstuurd om de jongen te kunnen vinden.

Tijdens de zoekactie heeft de politie met meerdere politie-eenheden en de politiehelikopter gezocht naar Thomas. De jongen is later die middag dankzij de burgernetmelding in goede gezondheid aangetroffen in het centrum van Aalsmeer.

Foto: Pixabay

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beveiligd !!