Chrysantenstraat 11 Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Algemeen: Info@laurensniezen.nl | Redactie: Redactie@laurensniezen.nl | Verkoop: Verkoop@laurensniezen.nl

Tijdens feestweek markt op Raadhuisplein

Nieuws | Foto's | Video's | En meer

AALSMEER – Dinsdag 4 september zullen de vaste marktbezoekers hun favoriete marktkramen niet op de vertrouwde plek aantreffen, want vanwege de feestweek is de Aalsmeerse weekmarkt niet op het Praamplein maar ouderwets op het Raadhuisplein. Op het Praamplein staat die dagen immers de feesttent.

Dat betekent dat u op die dag niet op het Raadshuisplein kunt parkeren. Er geldt een parkeerverbod en een wegsleepregeling vanaf maandagavond 3 september 21.00 uur tot dinsdagmiddag 4 september 18.00 uur.

Foto: Stockfoto (LNF)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beveiligd !!