Chrysantenstraat 11 Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Algemeen: Info@laurensniezen.nl | Redactie: Redactie@laurensniezen.nl | Verkoop: Verkoop@laurensniezen.nl

(Gesloten) LIVEBLOG: Canal Pride (Amsterdam)

Nieuws | Foto's | Video's | En meer

AMSTERDAM – Vandaag zijn wij van laurensniezen.nl aanwezig tijdens de Canal Pride in Amsterdam. De Paradeboten verzamelen zich vanaf 11:00 uur in het Oosterdok en nemen positie in hun startbox. We varen door de Prinsengracht omdat daar de laagste brug het hoogste is van alle grachten (2,25 meter) en de route daarmee het langste is, namelijk 5,6 kilometer. In het Westerdok dienen alle passagiers af te stappen aangezien de boten onder geen beding met passagiers het IJ op mogen varen.

Volg hieronder de liveblog: 

[arena_embed publisher=”rody-media” event=”1533148085407″]

Foto's: LNF - Laurens Niezen
error: Inhoud is beveiligd !!