Chrysantenstraat 11 Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Algemeen: Info@laurensniezen.nl | Redactie: Redactie@laurensniezen.nl | Verkoop: Verkoop@laurensniezen.nl

Een grote hoeveelheid sieraden gevonden in bosjes

Nieuws | Foto's | Video's | En meer

UITHOORN – Donderdagochtend hebben spellende kinderen een grote hoeveelheid sieraden gevonden in de bosjes, Bij de Arthur van Schendellaan in Uithoorn ter hoogte van buitenschoolse opvang. De politie uit Uithoorn denkt dat de sieraden van diefstal afkomstig zijn, alleen lukt het niet om deze te herleiden naar een aangifte. De politie houd de sieraden tot en met 8 augustus 2018 op het politiebureau. Daarna zullen de sieraden naar de gemeente gebracht worden en verwerkt worden als gevonden voorwerp dit meld Politie Aalsmeer-Uithoorn op Facebook.  Mocht u uw sieraden herkennen, meldt u zichzelf dan met uw aangifte en/of aanschafsbewijs bij het politiebureau Uithoorn. Deze is te vinden aan de Laan van Meerwijk 6.

Foto: Stockfoto

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beveiligd !!